ZBOG OVOGA VAS OSTAVLJAJU IAKO VAS VOLE: Riba se inati, Strelac misli samo na sebe, Blizanac ubija partnera svojom ironijom

ZBOG OVOGA VAS OSTAVLJAJU IAKO VAS VOLE: Riba se inati, Strelac misli samo na sebe, Blizanac ubija partnera svojom ironijom

17. veljače 2017. 0 By Admin

Ribe teraju inat i posežu za lažima

Uvredljive i sklone promenama raspoloženja, Ribe mogu i te kako zagorčati život partneru. Retko će priznati da su pogrešile i tad teraju inat, a prkosnom će ćutljivošću partneru namerno uskratiti normalnu komunikaciju. Mogu biti nagle i histerične pa voljenu osobu mrcvare kapricioznim ponašanjem.

 

 

Nisu od reči, a posegnuće i za lažima u koje se još dublje upetljaju. Često ne održe obećanje, a nemarnošću i izbegavanjem obaveza mogu da živciraju partnera.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/17/potiskuju-osecanja-ali-vole-najiskrenije-ovaj-znak-zodijaka-je-ubedljivo-najnezniji/

Partnera stalno prate u stopu, a to mu može jako zasmetati. Nemaju puno smisla za ekonomiju pa previše troše na nevažne stvari. Svaka je prava Riba nepopravljiv romantičar i sanjar pa, budete li je grubo prizemljivali i suočavali s činjenicama, neće se osećati dobro i voljeno. One imaju drukčiju logiku i služe se intuicijom. Izražavajte im ljubav jer bez romantike nijedna Riba ne može da živi.

 

 

24sata.hr

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11