ZBOG OVOGA VAS OSTAVLJAJU IAKO VAS VOLE: Riba se inati, Strelac misli samo na sebe, Blizanac ubija partnera svojom ironijom

ZBOG OVOGA VAS OSTAVLJAJU IAKO VAS VOLE: Riba se inati, Strelac misli samo na sebe, Blizanac ubija partnera svojom ironijom

17. veljače 2017. 0 By Admin

Rakovi partnera guše emocijama

Emotivni Rakovi stalno traže dokaze ljubavi, pa partneru mogu postati dosadni. Njihova je uvredljiva priroda nešto što bi se uz malo samokontrole moglo dovesti u red, ali zbog preterane osetljivosti svaku kritiku doživljavaju lično.

 

 

Rak zna da se danima ljuti i ne razgovara s partnerom dok ovaj treba da nagađa čime ga je uvredio. Kad bi više komunicirali i otvorenije iznosili šta im smeta, a manje se osećali uvređenima, bilo bi manje nesporazuma. Vrlo su štedljivi, ali kako u tome znaju da preteruju, mogu postati cepidlake i kontrolisati partnerove izdatke.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/17/potiskuju-osecanja-ali-vole-najiskrenije-ovaj-znak-zodijaka-je-ubedljivo-najnezniji/

 

Senzibilni su pa nemojte biti grubi i netaktični jer to preziru. Ne podcenjujte i ne govorite da je loš roditelj ili da ne zna s decom jer vam to neće zaboraviti. Rakovu štedljivost ne nazivajte škrtošću. Kako je romantičan, ni u ludilu nemojte dopustiti da vidi vašu nezainteresovanost dok se on trudi da probudi uspomenu na vaše upoznavanje.

 

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11