ZBOG OVOGA VAS OSTAVLJAJU IAKO VAS VOLE: Riba se inati, Strelac misli samo na sebe, Blizanac ubija partnera svojom ironijom

ZBOG OVOGA VAS OSTAVLJAJU IAKO VAS VOLE: Riba se inati, Strelac misli samo na sebe, Blizanac ubija partnera svojom ironijom

17. veljače 2017. 0 By Admin

Vage ne ispunjavaju 
obećanja

Nestalne Vage nisu svesne kolike glavobolje mogu zadati partneru zbog obećanja koje ne ispune. Ne čine to namerno, ali često im se ne da da ispune šta su obećale. Zbog potrebe za komforom i lagodnim životom sa što manje obveza pre su golem teret negoli ravnopravan partner.

 

 

U dužim vezama Vaga zna toliko da se opusti da će sebi dopustiti da na ljubavne sastanke kasni i pola sata, a oni koji su u braku, redovno zaboravljaju partnerov rođendan ili godišnjicu braka. I njihova je neodlučnost kamen spoticanja pa danas partneru kažu jedno, a sutra drugo.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/17/potiskuju-osecanja-ali-vole-najiskrenije-ovaj-znak-zodijaka-je-ubedljivo-najnezniji/

 

Kako teži idiličnom životu udvoje, neće vam oprostiti ako ne znate podeliti taj osjećaj. Izbegavajte da započinjete rasprave jer, ako Vaga nešto mrzi, onda je to je nekulturno ponašanje i manjak taktičnosti. Budite pravedni koliko možete jer Vage imaju izvrstan osećaj za dobro i loše. Ne terajte ga da nešto odmah učini jer je njegov tempo drukčiji od vašeg.

 

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11