ZBOG OVOGA VAS OSTAVLJAJU IAKO VAS VOLE: Riba se inati, Strelac misli samo na sebe, Blizanac ubija partnera svojom ironijom

ZBOG OVOGA VAS OSTAVLJAJU IAKO VAS VOLE: Riba se inati, Strelac misli samo na sebe, Blizanac ubija partnera svojom ironijom

17. veljače 2017. 0 By Admin

 

Škorpije su sumnjičave i sarkastične

Posesivna Škorpija očekuje potpunu predanost, vernost i pokornost. Nije ni svesna kakvu bol može naneti partneru kad ga svako malo podseća na ljubavne veze pre nje ili kad počne da ga sumnjiči za neveru jer s posla nije odmah došao kući.

 

 

Škorpijina je priroda takva da uvek sumnja kako se protiv nje sprema zavera, postaje ljubomorna i puna crnih slutnji. Zbog sarkastične prirode zna da se partneru osveti, posebno ako ovaj ne “pleše” kako je to Škorpija zamislila.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/17/potiskuju-osecanja-ali-vole-najiskrenije-ovaj-znak-zodijaka-je-ubedljivo-najnezniji/

Mrzovoljom namerno prenosi loše raspoloženje na voljenu osobu, a beskrajnim analiziranjima partnerovog ponašanja nesvesno ruši odnos i guši ljubav. Pred njom ne spominjite bivše veze jer će misliti da ste promiskuitetni i daćete joj materijala da vam to stalno nabija na nos.

 

 

Kad vidite da je ljutita, nemojte sa njom da se svađate i prepucavate. Ne podstičite njenu ljubomoru i ne gledajte pred njom pripadnike suprotnog pola. Tako ćete na sebe navući njen bes.

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11