ZBOG OVOGA VAS OSTAVLJAJU IAKO VAS VOLE: Riba se inati, Strelac misli samo na sebe, Blizanac ubija partnera svojom ironijom

ZBOG OVOGA VAS OSTAVLJAJU IAKO VAS VOLE: Riba se inati, Strelac misli samo na sebe, Blizanac ubija partnera svojom ironijom

17. veljače 2017. 0 By Admin

Strelčevi misle samo na sebe

Optimistični Strelčevi ne mogu shvatiti partnerova loša raspoloženja i umor pa ih najčešće pogrešno tumače. Kako su pokretljivi i društveni, preteruju u izbivanjima iz kuće i ne pitajući partnera želi li možda ići s njim.

 

 

Imaju li uza se tradicionalnog partnera, katkad nisu svesni koliko skitnjama mogu povrediti drugu stranu. Ako partner nije dovoljno intelektualno potkovan i sveznalica kao oni, znaju biti grubi i poniziti ga pred drugima.

Ali kako je Strelac iskren i bez loših namera, zna rečima nesvesno da povrediti partnera. On spontano uživa u ljubavi i, sve dok je ne doživi kao opterećenje i lošu naviku, opstaće u odnosu.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/17/potiskuju-osecanja-ali-vole-najiskrenije-ovaj-znak-zodijaka-je-ubedljivo-najnezniji/

 

Da biste sa Strelcem dobro funkcionisali, podražavajte njegovu ljubav prema sportu ili zdravom načinu života. Vidi li vas da vas da danju spavate ili lenčarite, smatraće kako ne znate da udišete život punim plućima.

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11