PRESTANI DA LAŽEŠ SEBE: Ako zbog njega MORAŠ da radiš OVIH 6 stvari, on te zapravo NE VOLI

PRESTANI DA LAŽEŠ SEBE: Ako zbog njega MORAŠ da radiš OVIH 6 stvari, on te zapravo NE VOLI

18. veljače 2017. 0 By Admin

Teško je prihvatiti da neko sa kim smo ne mari za nas onako kako bi trebalo, ali bolje je pomiriti se sa tim i nastaviti dalje sam nego se uljuljkivati u lažne nade i očekivati da će se sve iznenada promeniti samo od sebe.

Iako se svaka veza razlikuje, postoje određene stvari koje nikada ne bi trebalo da uradite u vezi ako je ona prava veza. Ako radite neke od sledećih stvari, vi jednostavno niste u vezi s pravim čovekom i on vas sigurno ne voli na iskren način.

 

 

Moliš ga
Za pravu ljubav ne treba moliti. Prava ljubav teče tako prirodno i bez napora, poput mlaza vode. Možete se udaljiti od nje, ali ona će i dalje teći. Kada nekoga molite da vas voli, nikada nećete dobiti ljubav kakvu želite, a očigledno je da od druge strane tražite nešto što ona ne može da vam pruži.

 

 

Menjaš se zbog njega
Kada vas neko voli, onda on voli sve o vama. Možda se neće uvek sa vama složiti, ali neće ni menjati način na koji se raspravlja sa vama. Kada neko koga volite od vas traži da se menjate to je kao da traži da odete. Prava osoba ne traži idealnog partnera već nekoga ko joj odgovara.

 

 

Pitaš se o njemu i šta mu je u glavi

Nikada ne bi trebalo da budete nesigurni oko toga šta on misli o vama ili o tome kakve su njegove težnje u životu. On bi trebalo da bude otvoren oko stvari koje želi u životu, a ono što on želi trebalo bi da uključuje i vas. Misterioznost može da bude zanimljiva i da igra važnu ulogu u procesu upoznavanja, ali vas dvoje ste trenutno daleko od toga.

 

 

Vas dvoje se sada volite, a kada se dvoje voli tada ne bi smelo da bude nikakve misterioznosti na vidiku.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2