Živci tanki kao konac: Ovaj znak prozivaju da je bez srca, ali evo što se tu zaista krije!

Živci tanki kao konac: Ovaj znak prozivaju da je bez srca, ali evo što se tu zaista krije!

19. veljače 2017. 0 By Admin

Osobe u znaku Djevice u ljubavi još uvijek trebaju naučiti osjetiti strast i toplinu. Potrebna im je i sposobnost da razumiju da je ljubav mnogo više od čiste analize i računice i da ima mnogo dublje značenje.

 

 

Kod njih nema propusta. To ih vrijeđa, njima je nemoguće da se to dogodi. Njihov mozak je sličan Blizančevom što nije čudno kad znamo da njima vlada Merkur. Za razliku od Blizanaca koji su šašavi i zabavni, Djevice se ne znaju baš dobro zabaviti.

 

 

Oni jednostavno ne znaju skratiti. Ako sve ne objasne kao da nisu ništa rekli. Jako se uvrijede ako ih netko prekine. Pošto su užasno nervozni, počinju odjednom povisivati ton, do urlanja da bi objasnili do kraja što su započeli. Ne dozvoljavaju da budu prekinuti.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/19/jedna-od-najbitnijih-stvari-koja-nam-odreduje-sudbinu-je-ova/

 

Njihovo pamćenje je fotografsko, matematički točno. Posjedovanje ove jake logičke inteligencije ih dovodi do sukoba sa sobom i emocijama. Sve mora imati logike. A u emocijama je najmanje ima. Ovakve misli će ih zateći sjede glave. Ne znaju raščlaniti te nelogične stvari. U svemu u čemu nema logike, točnosti, Djevica gubi tlo pod nogama, tražeći oslonac.

Ne zna živjeti i hodati po nestvarnim, nerealnim stazama. Mora se sve znati i imati osnovu, početak, sredinu i kraj.

Očekuju i traže čistoću i točnost. A sami znaju biti aljkavi i netočni. Djevice najčešće kasne. Ovo se ne odnosi na posao, naravno, nego na sve ostalo.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4