TVRDOGLAVOST PO HOROSKOPU: Škorpija provocira, Devica te pušta da misliš da si u pravu a Bik je nemoguć

TVRDOGLAVOST PO HOROSKOPU: Škorpija provocira, Devica te pušta da misliš da si u pravu a Bik je nemoguć

20. veljače 2017. 0 By Admin

Vagi je važniji kompromis

Retke su stvari koje pripadnike ovog znaka mogu toliko izbaciti iz takta da bi oni insistirali na tome da su u pravu. Radije će odmahnuti rukom i našaliti se u pomirljivom tonu – ništa to nije važno naspram mira, ljubavi, slaganja i zajedništva na koje oni ciljaju. To ne znači da nemaju stav, već pravednički smatraju da svako ima pravo na svoja uverenja, a ko su oni da nekome sude?

 

Škorpija provocira tvrdoglavošću

Pripadnici ovog znaka nisu toliko tvrdoglavi koliko biste na prvu loptu pomislili – njima je to maska kojom se trude da isprovociraju drugu stranu. Zapravo, oni su majstori u kontrolisanju svojih emocija, a nekad će se svađati i raspravljati reda radi, samo kako bi pokazali drugoj strani šta su spremni da tolerišu, a šta ne. Njihov autoritativan ton lako uverava one oko njih da su zaista u pravu.

 

Strelac je promenljiv

Pripadnici ovog znaka zaista su čudne biljke po pitanju tvrdoglavosti. Ponekad će biti najtvrdoglaviji ljudi na svetu koji će rukama i nogama dokazivati da su u pravu i pritom svima oko njih govoriti da su idioti, dok će u drugim situacijama sedeti mirno i samo se blaženo smejati tuđima stavovima i uverenjima s kojima se nimalo ne slažu.

 

nastavak na sldecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4