IZRAČUNAJTE svoj IZRAŽAJNI BROJ: On vam otkriva LJUBAVNU SUDBINU od koje NE MOŽETE POBEĆI!

IZRAČUNAJTE svoj IZRAŽAJNI BROJ: On vam otkriva LJUBAVNU SUDBINU od koje NE MOŽETE POBEĆI!

23. veljače 2017. 0 By Admin

Izražajni broj 2
Dvojke su zavodljive, privlačne i šarmantne. Međutim, često plaćaju danak zbog svoje nesamostalnosti. S obzirom na to da ne mogu da žive same, kompromisno rešenje nalaze čak i u vezama sa neadekvatnim partnerima. Ali u takvim situacijama dobro se snalaze tako što se prilagođavaju i često čine ustupke suprotnoj strani.

 

Dvojke su vrlo otvorene prema svojoj okolini kojoj rado otkrivaju svoje emocije.

 

Zadovoljavaju se i sa najmanjom pažnjom voljene osobe, koja im daje stimulans da se za njenu ljubav bore do kraja.

 

 

Izražajni broj 3
Izražajni broj tri pripada umetničkim dušama koje maštovitost, inspiraciju i nesvakidašnjicu prepliću čak i kroz svoj emotivni život. S njima je uvek prijatno, jer ličnu pozitivnu energiju rado razmenjuju sa drugima.

 

 

 

Kao partneri su vrlo emotivni i strastveni. Kada su zaljubljeni ne smeta im da budu u senci suprotnog pola, jer za njih je ljubav sentimentalna igra. U suprotnom one joj se ne predaju. Svaka monotonija guši u ovim osobama ljubavni zanos, a samim tim i interes za dalji opstanak. Tada se okreću i odlaze bespovratno u nepoznatom pravcu.

 

Izražajni broj 4
Osobe koje pripadaju ovom broju sklone su flertu i kratkotrajnim vezama. Ali to su posledice njihove nesigurnosti, zatvorenosti i ranjivosti. Urođeni strah od napuštanja čini ih vrlo nepristupačnim i rezervisanim. Međutim, kada prihvate neku osobu, istog momenta sledi velika transformacija njihove ličnosti. Onda postaju najvernije, najplemenitije i najtolerantnije.

 

 

U tom slučaju njihov partner može slobodno da se opusti, jer će kraj sebe imati jednu izuzetnu ličnost.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4