Od svih znakova, ovo je najveći vizionar: Ako mu date prostora, ljubav vraća deseterostruko!

Od svih znakova, ovo je najveći vizionar: Ako mu date prostora, ljubav vraća deseterostruko!

25. veljače 2017. 0 By Admin

Kada je riječ o odnosima, to je prilično složen znak, posebno za one koji traže vječnu vezu. Tajna istina je da obvezivanje može biti prilično teška misao za Strijelca. To ne znači da on ne može to učiniti. Samo mu je potrebno dosta prostora kako bi mogao disati u tom procesu.

 

 

Neki su mu spremni to pružiti – dok drugi to ne mogu.

Sloboda je ono što Strijelac treba, kavez ga tjera dalje. Strijelac samo treba dovoljno prostora kako bi se avanturist u njemu mogao izraziti.

 

 

Ključ koji otključava srce Strijelca je mogućnost  povremenog bijega.  Ako mu pružite tu mogućnost, on će se uvijek vraćati kući. Iako nije kućni tip, on voli svoj dom, svoju bazu i na kraju će se uvijek vraćati u nju.

Posljednji važan element za dugotrajan odnos sa Strijelcom ima veze s vizijom. Ako Strijelcu damo mogućnost da razgovara o svojim snovima, onda bismo se mogli duboko povezati s njegovim velikim srcem.

 

 

Kada Strijelac ima nekog tko sluša, tko vjeruje u njega, on se tada osjeća potpuno.  Dajte mu mogućnost da njegov duh leti i osjetit ćete njegovu ljubav  koja će vam se vratiti deseterostruko.

 

 

Izvor: elephantjournal/atma.hr

Stranice: 1 2 3