Žena u ovom znaku osjeća toliko duboko da se povremeno pita je li to blagoslov ili prokletstvo

Žena u ovom znaku osjeća toliko duboko da se povremeno pita je li to blagoslov ili prokletstvo

30. ožujka 2017. 0 By Admin

Voljeti ženu Lava znači shvaćati da njeno skrovište mora biti spremno prije nego što ona može učiniti išta; njezin um je najveća knjižnica, jer ona je od ovoga svijeta i mnogih drugih i uvijek postoji nešto novo za učiniti i naučiti.

 

 

Prije nego što vam može pokloniti svoju pažnju u potpunosti, sve mora biti na svom mjestu i tek onda će se moći sklupčati pored vas, čekajući da joj otvorite i pokažete svoje srce. Ova ideja vam može biti odbojna ali znajte da je ona sebi postavila kao naviku otvoriti se – pa iako ne očekuje od vas da i vi napravite to svojom navikom, postoji određen načina davanja i uzimanja koji stvara ravnotežu u svakoj vezi.

 

 

Poštujte je i još važnije – poštujete sebe. Pokažite joj ono što ste naučili sami sebi sakriti, jer lavica se neće zasramiti i ona zna u svakom dijelu svog tijela kako voljeti poput oceana.

 

 

Ona će pretvoriti ono što je naučila u tim trenucima dubokog slušanja u mudrost i kako ide starija naučit će vladati sobom. Vjerojatno je da će na njenom putu, onom na kojem nema tragova za pratiti i kojeg je stvorila sama prije početka vremena, mnogo puta pasti.

 

 

Bit će joj neugodno u svojoj nestrpljivosti, a kada navratite u posjet jedne noći mogli biste je naći u komadićima na kuhinjskom podu, njeno tijelo neće biti u mogućnosti ležati niti zadržati sve unutra, suze i slina teku niz njeno lice – i tu ćete svjedočiti snazi koju donosi ranjivost. Lav vam je pokazao sve u ovom trenutku, jer zbog toga i jest tu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4