Žena u ovom znaku osjeća toliko duboko da se povremeno pita je li to blagoslov ili prokletstvo

Žena u ovom znaku osjeća toliko duboko da se povremeno pita je li to blagoslov ili prokletstvo

30. ožujka 2017. 0 By Admin

Lav je pun ponosa – nemojte taj ponos zamijeniti s nečim što nije najviši oblik integriteta; ona će preferirati tihe noći u odnosu na bučne noći i bit će najsretnija sklupčana uz knjigu, jer u stanicama knjige je njen početak života.

 

 

Lavica će sve što radi raditi svim srcem, jer ona cvate kada vidi harmoniju elemenata koji se susreću i zaljubljuju – i željeti će da vi pronađete nove načine kako bi se ona i dalje zaljubljivala u vas.

 

 

Ona je tvrdoglava – ali je ljubazna,  a njeno suosjećanje dopire do najskrivenijih kutaka na Zemlji. U svom srcu ona nosi sve: radost i tugu, smijeh i suze.

 

 

Koliko god želi da omotate svoje ruke oko nje i držite ju, jednako treba duge trenutke za sebe, jer lav osjeća toliko duboko da se povremeno pita je li to blagoslov ili prokletstvo.

 

 

Stoga da bi voljeli lava prvo morate voljeti sebe; pustite da prostor u vašem zajedništvu bude kao more i u njenom ritmu naučit ćete značenje vike srca.

 

 

„Biti potpuno viđen od nekoga i biti voljen na bilo koji način – to je ono što nude ljudska bića i što može graničiti s čudesnim.“ – Elisabeth Gilbert

 

Izvor: elephantjournal

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

Stranice: 1 2 3 4