NAJTAČNIJI I NAJKOMPLETNIJI LJUBAVNI HOROSKOP! Kako da pronađete srodnu dušu!?

NAJTAČNIJI I NAJKOMPLETNIJI LJUBAVNI HOROSKOP! Kako da pronađete srodnu dušu!?

31. ožujka 2017. 0 By Admin

Vaga

Kako da ga zavedete: Ne voli da povredi tuđa osećanja, pa ostaje u vezi i kad je nesrećan. Naučite da čitate između redova. Voli fizičku lepotu i tako procenjuje ljude, zato se ulickajte, sredite kosu, nokte, našminkajte se. Voli da daje savete i da pomaže drugima da dođu do rešenja svojih problema. Pitajte ga za savet, to će da godi njegovoj taštini. On je više zaljubljen u samu reč ljubav, nego li u osećanje ljubavi i to celokupno iskustvo. Održavajte plamen romantike malenim sentimentalnim sitnicama i dokazima ljubavi. Mrzi konfuziju i nered, pa održavajte mir i red, to se naročito odnosi na uredan dom. Za njega ćete uvek da budete na prvom mestu i moraćete svojski da se trudite kako biste zadržali taj status.

 

 

Šta ne smete da radite: Vage znaju da budu hirovite, što je rezultat njihove sklonosti konstantnog analiziranja svega oko sebe. Ne računajte da će njegova odluka da bude konačna, jer lako može da se promeni. Kao što smo već rekli, on voli da sve analizira, pa ne dopustite da vas to uzrujava, to čak može da postane korisno ponekad.

Najbolje se slaže sa: Blizancima, Lavom, Vodolijom, Jarcem

Ne slaže se sa: Rakom, Devicom, Vagom, Škorpijom

Neutralno: Ovan, Bik, Strelac, Ribe

 

 

Škorpija

Kako da ga zavedete: On skriva svoje misli, znanje i osećanja duboko u sebi. Ispitivanjem nećete da saznate ništa, već ćete morati da se pomirite s time da ćete o njemu saznati samo ono što sam želi da otkrije. Ima posebnu sposobnost čitanja misli, pa se naviknite na to. Škorpije su strastveni u svemu što rade i u šta veruju, uključujući i seks. Ako ste hladni i nezainteresovani, nećete dugo zadržati njegovu pažnju. Kada krene s držanjem pridika (to posebno voli), nemojte da mu protivurečite već pokušajte da elegantno promenite temu. Ima hipnotičku ličnost i žene se lepe za njega, a vi pokušajte da ne pokazujete ljubomoru. On je dominantan muškarac i uvek otvoreno pokazuje šta želi. Udovoljavajte svim njegovim manje bitnim prohtevima, ali zadržite svoj stav oko važnijih pitanja. Saosećajan je i pažljiv prema onima do kojih mu je stalo, pa mu pokažite da cenite njegovu pažnju.

 

 

Šta ne smete da radite: Ne lažite i ne prikrivajte stvari od njega, jer mu neće trebati mnogo vremena da pronikne o čemu se tačno radi. Izbegavajte lažne izgovore kada želi pažnju od vas, jer će da je potraži negde drugde. Nemojte ga verbalno (niti ikako drugačije) provocirati bez razloga, jer može da vas bezobzirno sreže rečima kao niko drugi.

Najbolje se slaže sa: Rakom, Ribama, Devicom, Škorpijom

Ne slaže se sa: Ovnom, Blizancima, Vodolijom, Strelcem, Vagom

Neutralno: Lav, Bik, Jarac

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6