NAJTAČNIJI I NAJKOMPLETNIJI LJUBAVNI HOROSKOP! Kako da pronađete srodnu dušu!?

NAJTAČNIJI I NAJKOMPLETNIJI LJUBAVNI HOROSKOP! Kako da pronađete srodnu dušu!?

31. ožujka 2017. 0 By Admin

Strelac

Kako da ga zavedete: On je zabavan i društven, a vi morate da budete lepa i pametna i da se dobro snalazite među njegovim brojnim prijateljima. Njegov entuzijazam i potreba za izazovom ga tera da uskače u nedovoljno dobro promišljene planove. Vi umesto njega saznajte nešto više o tome. On je romantičan, ali samo površno, pa ćete morati da ga naučite šta to zapravo znači. On je i ekstravagantan u svemu što radi, zato ćete morati da mu pomognete da obuzda trošenje. Zbog svoje iskrene i naivne naravi ponekad je bez takta kad treba reći pravu stvar, ali znaće da se kasnije ispravi i da kaže ono što je trebalo onako kako to vi očekujete. Voli sport i prirodu i od vas očekuje da ga pratite u njegovim avanturama, koje su s njim zagarantovane.

 

 

Šta ne smete da radite: Nemojte nikad da stavljate u pitanje njegovu iskrenost i poštenje jer se njima jako ponosi. Ne ismejavajte njegove neostvarive ideje i planove. Ono što sigurno neće da radi je da sedi ispred televizora na kauču. Nije taj tip i nemojte da ga na to prisiljavate.

Najbolje se slaže sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vodolijom

Ne slaže se sa: Rakom, Škorpijom, Jarcem, Ribama

Neutralno: Bik, Vaga, Devica, Strelac

 

 

Jarac

Kako da ga zavedete: On je metodičan i organizovan, pokažite mu da ste sposobni da organizujete svoj život po strogom rasporedu. Konvencionalan je, praktičan i delotvoran. Pokažite da znate da dobro baratate svojim finansijskim sredstvima. Važna mu je porodica, pa ga predstavite svojim ukućanima, pričajte mu o vašoj istoriji i celom porodičnom stablu. Jarac se vodi onom “delo je važnije od reči” što se ljubavi tiče, tako da ćete retko moći da čujete ljubavna šaputanja iz njegovih usta. Voli da ga uveravate, pa ne odustajte kada želite nešto. Mogu da pate od manjka samopouzdanja i treba mu neko ko će da mu stalno diže samopouzdanje.

Šta ne smete da radite: Komplimentima kod njega nećete daleko dogurati. Ne očekujte brak na brzaka jer on voli sređenu situaciju na području karijere pre nego što vam pokloni prsten. Ne prisiljavajte ga na to. Ne voli spontane i nepredvidive osobe. Zadržite samokontrolu i rezervisanost. Ne očekujte da ćete kod njega moći da uvedete novi i radikalan životni stil, on je preveliki tradicionalista.

Najbolje se slaže sa: Bikom, Devicom, Škorpijom, Jarcem

Ne slaže se sa: Ovnom, Blizancima, Strelcem, Vodolijom

Neutralno: Rak, Lav, Vaga, Ribe

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6