Zena Lav: Evo zasto ova predivna dama zasluzuje titulu kraljice Zodijaka!

Zena Lav: Evo zasto ova predivna dama zasluzuje titulu kraljice Zodijaka!

31. ožujka 2017. 0 By Admin

Seks joj je vrlo važan i to je najbolji način da joj partner pokaže koliko je poželjna. Voli seksi donji veš, kao i preuzimanje vođstva u spavaćoj sobi. Za nju u seksu ne postoje tabui, želi da proba sve, a sopstveni i partnerov užitak jednako su joj važni.

 

Delovi tela kojima vlada ovaj horoskopski znak su kičma, leđa i srce, zbog čega ju je najlakše zavesti senzualno joj mazeći leđa. U ljubavi najbolje se slaže sa Blizancima, Strelčevima i Vagama.

Prijateljstvo

Zahvaljujući svojoj toploj ličnosti, magičnoj energiji, entuzijazmu i poletnosti, Lavica kao magnet privlači ljude oko sebe, a njeni prijatelji neretko su i njeni obožavaoci, ljudi koji joj se dive. Velikodušna Lavica svojim prijateljima voli da ugađa i mnogima je najbolja prijateljica. Svoje drugarice nikada neće izneveriti i uvek će biti uz njih, a oprostiće im sve osim izdaje.

 

Izgled

Plava gusta kosa i prćasti nos glumice Šarliz Teron tipičine su odlike Lavice. Gusta neukrotiva kosa poput lavlje grive, izražajne crte lica, velike, tople oči, iskričav pogled, široko čelo, prćasti nos i male uši su fizičke karakteristike po kojima je Lavica prepoznatljiva.

 

Najviše je ponosna na svoju gustu kosu debelih vlasi, koja je obično plave ili crvene boje. Viša je i dužih nogu, užeg struka, elegantne i vrlo čvrste muskulature, kraljevskog držanja i nastupa. Uvek deluje ugledno, ponosno i uravnoteženo. Svoj izgled voli da ukrasi nakitom i drugim modnim dodacima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3