Dominantni, kritični, nervozni i pogrešno shvaćeni: Ovaj znak kao da privlači katastrofe!

Dominantni, kritični, nervozni i pogrešno shvaćeni: Ovaj znak kao da privlači katastrofe!

1. travnja 2017. 0 By Admin

Čak i kada otkriju nekoga dovoljno “savršenog”, s kim će se upustiti u odnos, one će i dalje imati želju želju da ih usavrše. Važno je da partner Djevice zapamtiti da je to odraz njene vlastite nesigurnosti, a ne toliko odraz njihovog nesavršenstva.

 

 

Djevica teži savršenstvu i vrlo teško će odoljeti potrebi da ne zahtjeva od drugih nerealne standarde koje je postavila.

 

 

Najvažnija stvar za zapamtiti je da one u vezi vole da se stvari razvijaju polako. Na taj način kupuje si vrijeme kako bi mogla racionalno procijeniti drugu osobu prije nego se odluči  preuzeti rizik.  Nakon što se Djevica odluči, ona je u mogućnosti u potpunosti se prepustiti i vrlo je topao, intenzivan, strastven  i duboko osjetljiv  partner.

 

 

Emocije Djevice su uvijek puno dublje od onoga što se prikazuje na površini. To je ta dubina zbog koje često imaju strah od odnosa, jer znaju – kada se prepuste – možda se više neće moći kontrolirati.

 

 

Djevica traži bezuvjetnu ljubav i vjernost, ona želi biti s nekim tko je spreman cijeniti njenu tendenciju traženja savršenstva.

Ovan čini život Djevice nepredvidivim, što može biti dobra stvar u malim dozama, ali može joj, također, stvarati nemir i emocionalno je iscrpljivati.

 

 

Bik je kompatibilan s Djevicom, jer su oboje praktični i strpljivi i imaju ogromna srca. Oba znaka vole brinuti za druge, emocionalno i fizički.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4