Tri horoskopska znaka kojima svi zavide

Tri horoskopska znaka kojima svi zavide

2. travnja 2017. 0 By Admin

Škorpija

Vatrene Škorpije su pravi bogovi seksa koji uživaju u umeću zavođenja. Bez puno truda osvajaju partnera kojeg požele i uprkos reputaciji nezasitnih ljubavnika, oni ustvari traže pravu ljubav. Iako to nikada neće priznati i oni žele život da provedu sa srodnom dušom, a sve dok je ne pronađu zabavljaće se više nego svi horoskopski znakovi zajedno.

Škorpije od partnera traže da se upotpunosti preda, a poznati su po svojoj ljubomori pa nemojte ni da pomišljate na flert sa nekim drugim. Ako “padnete” na Škorpiju, uživaćete u seksu kao nikada dosad, a ako se usudite da ga zavedete, zapamtite da voli kožu, odnosno izazovnu odeću.

Blizanci

Još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih područja, iako su najčešće naklonjeni umetnosti. Veoma su inteligentni pa iz toga proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvek su okruženi ljudima sa kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera s kojom će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Izvor: Noizz.rs

Stranice: 1 2