OD PRAVE LJUBAVI NE MOŽETE POBEĆI: Saznajte ko vam je suđen po horoskopu!

OD PRAVE LJUBAVI NE MOŽETE POBEĆI: Saznajte ko vam je suđen po horoskopu!

3. travnja 2017. 0 By Admin

Ako vam je Sunce ili Mars u Lavu:

Muškarac koji zrači toplinom, samopouzdanjem i harizmom vas uzbuđuje. On je velikodušan i ne boji se da pokaže svoju nežnu stranu. On je posebno atraktivan ako je kreativan tip (glumac, umetnik, muzičar) ili lider na neki način. Sviđa vam se određena dramatičnost koju ima.

 

 

Budući da ste princeza, očekujete ​​da se ponaša kao što bi se ponašao romantičan princ. Želite muškarca koji vam se divi i koji vas hvali (i koji vas nikada ne kritikuje). Ako vam pokazuje ovaj kraljevski tretman, budućnost s vama mu je osigurana.

 

 

Ako vam je Sunce ili Mars u Devici:

Vas privlači praktičan, pouzdan muškarac koji čvrsto stoji na zemlji, koji je inteligentan i dobro vaspitan, posebno onaj koji je uredan i čist. Kada upoznate nekog muškarca, verovatno ćete proveriti njegovu odeću, obuću (i pogledati jesu li mu nokti čisti).

 

 

Budući da ste perfekcionista, vi ste privučeni muškarcem kojeg možete “popraviti” i učiniti da bude čak i više nego savršen. Očekujete da se kulturno ponaša u javnosti, preferirajući da vas čeka iza zatvorenih vrata kako bi vam pokazao svoju požudnu, zemaljsku stranu.

 

 

Ako vam je Sunce ili Mars u Vagi:

Vi ste privučeni šarmantnim, pristojnim i elegantnim muškarcem koji dobro govori, pogotovo ako uz to dobro izgleda i dobro se oblači. On uživa u druženju i ceni kulturu i umetnost.

 

 

Uzbuđuju vas romantični gestovi (cveće) ili lepota (muškarac s odličnom stasom). To je ono što vas čini raspoloženima za ljubav i romantiku.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5