Žena u ovom znaku najdublje vjeruje u dobrotu ljudi, u magiju – i u sreću do kraja života!

Žena u ovom znaku najdublje vjeruje u dobrotu ljudi, u magiju – i u sreću do kraja života!

9. travnja 2017. 0 By Admin

“Mi volimo stvari koje volimo zbog onoga što one jesu.” ~ Robert Frost

Ona čezne za partnerstvom, to je vječna želja njenog srca; ali ako ćete je voljeti, morate ju potpuno voljeti.

 

 

Ona je – Vaga!

Vagi je potreban prostor; ona treba slobodu da bude onakva kakva jest u bilo kojem trenutku. Ona vam nikada neće reći odmah nešto kritično, umjesto toga ona će čekati dok pravi spektar riječi ne zazvuči istinito u njenom  srcu.

 

 

Čak i tada, možda bi vam mogla napisati pismo. Budući da je intenzitet njenih osjećaja velik, to može postati pravi zadatak. Ona voli riječi. Ona voli magiju koju one posjeduju, način na koji je mogu osloboditi.

 

 

Dakle, ako volite Vagu, shvatite da su riječi važne, oni su potezi kista njenog srca. Ona ne laže i ne hvali se, ona nije dobra u tome. Vaše riječi upućene njoj nikada ne smiju biti isprazne. Prezire neispunjena obećanja.

 

 

Ona je umjetnik, no kako bi mogla preživjeti u svijetu, ona mora pronaći svoj medij. Ona treba predmete i zvukove, mirise i teksture koji rezoniraju s tim mjestom duboko iznutra koje kaže: “Da. To je to, sada je sve kako treba. “

 

 

Ako volite Vagu, morate znati ovo. Ona treba svoju umjetnost, baš kao što vi trebate zrak – bez nje, ona neće tko je ona. Ona traži tišinu.

 

 

Vaga će voljeti svoje tijelo. Ona će mrziti svoje tijelo, također. Ali, vi ga morate ga voljeti. Morate je pogledati u oči i smiješiti se.

 

 

Pomicati joj kosu s lica, tako da je možete bolje pogledati. Morate dodirivati svaki djelić  njene kože kao da je to prvi put da je ikada dodirujete. Ona će žuditi za vašim zagrljajem i venuti bez njega. Ona treba romansu. Ona treba poljupce. Ona će odjuriti daleko da vidi svijet i potreban joj je udoban dom u koji će se vratiti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4