Žena u ovom znaku najdublje vjeruje u dobrotu ljudi, u magiju – i u sreću do kraja života!

Žena u ovom znaku najdublje vjeruje u dobrotu ljudi, u magiju – i u sreću do kraja života!

9. travnja 2017. 0 By Admin

Ona će plakati. Puno. Ona će plakati i nećete znati što nije u redu. Neće vam reći što nije u redu, ne odmah na početku, jer možda neće ni znati. Doći će vrijeme kada  će jednostavno morati osjetiti tugu, kada će morati osjetiti svu teškoću življenja, čak i kada je oboje ne razumijete.

 

 

Što god da je to, ona će to više osjećati. Težinu njenih strahova, njezine radoznalosti, sve: biti čovjekom, odgovornost, mržnju i nasilje i nepravdu, ljepotu i lakoću i dah, sve to. To je zastrašuje, ali ju i zapanjuje.

 

 

Dakle, ona će trebati vremena i prostora za istraživanje i ne postoji ništa ljepše od Vage kada doživljava svijet. Ona vidi magiju gdje je drugi ne vide. Ona treba vjerovati u magiju. Zvjerski. Ako volite Vagu, morate slaviti; morate slaviti nju, život, sve i ništa. Ako volite Vagu, morate voljeti samu suštinu ljubavi.

 

 

Tu je delikatna ravnoteža – trajni rat između osjećaja žestine i protiv osjećaja mekoće i krhkosti. Vječni pokušaj pronalaska nemoguće ravnoteže.

 

 

Kako bi kompenzirala to što ne poznaje sebe, ona će ugoditi svima oko sebe. Ona će gostiti druge i popravljati situaciju dok joj ne počnete zamjerati zbog toga; ali ako volite Vagu,  morate vidjeti njenu žrtvu, bez obzira na to koliko je destruktivna, kako ona voli.

 

 

Njezino srce krvari i na taj način ona pronalazi svoje mjesto u svijetu koji može biti neljubazan. Vagi je potrebno da je potaknete na brigu o sebi.  Ona nikada neće biti usmjerena na njene potrebe, tako da ćete ju morati naučiti toj vještini.

 

 

Morat ćete ju naučiti da stavljanje njezine potrebe ispred tuđih potreba nije isto što i sebičnost, jer ona sebičnost prezire. Samoća je plaši. Srce će joj često biti slomljeno.

 

 

Osjećati će se usamljeno i tužno radi mnogih stvari, ali vi nikada ne smijete biti taj koji će ga slomiti u potpunosti.

Ukoliko želite zarobiti srce Vage,  to mora biti zauvijek. Od Vage nema predanijih partnera, pažljivijih ni angažiranijih.

 

 

Nikada je ne smijete uzeti zdravo za gotovo, jer će se njeno srce zatvoriti kada osjeti nelagodu, a tada riskirate da nikada više ne nađete put. Njezino srce zna tajnu svega. Zaštitite ga.

Ona će se ponekad osjećati izgubljeno. Bit će joj potreban vrući čaj i pokrivač, crno-bijeli filmovi i tišina.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4