Astro: Ovako se ponašaju horoskopski znaci kad hoće da vas otkače

Astro: Ovako se ponašaju horoskopski znaci kad hoće da vas otkače

16. travnja 2017. 0 By Admin

Jarac može da deluje nezainteresovano čak i ako mu se dopadnete. Zato nemojte odmah odustati od muvanja osobe u ovom znaku, ako vam se dogodi da se pravi da vas ne primećuje. Ako ipak niste predmet interesovanja osobe rođene u ovom znaku, ona neće biti neprijatna, možda će nastojati da ostvari drugarski kontakt sa vama razmišljajući da će joj u budućnosti nešto zatrebati od vas. Ali ako jarca totalno izvedete iz takta opušteno će vam odbrusiti i ostaviti vas u klubu bez prilike da bilo šta odgovorite.

 

Vodolija voli intelektualne razgovore, te nastojte da u klubu zapodenete ovakvu konverzaciju. Ako vam se osoba rođena u ovom znaku baš dopada, probajte da razgovarate o putovanjima, tu imate prolaz sigurno. Izbegavajte izlizane zavodničke fore jer tu padate. Kada odluči da vas otkači može se dogoditi da vam ništa i ne kaže, samo da se okrene od vas. Ili se pak odluči za taktiku toplo-hladno i tako se poigrava sa vama dok god vi ne postanete svesni da nemate nikakve šanse.

 

Riba neće mnogo obraćati pažnju na vas i ako krenete da je muvate može se dogoditi da celo veče ostane pasivna, čak i ako joj se dopadate. Ukoliko joj ni malo niste zanimljivi neće vas otkačiti na grub način, jer i sama ne voli odbijanja. Pronaći će neki suptilan način da vas udalji od sebe i kada je ponovo sretnete u gradu ponašaće se kao da ništa nije bilo.

24sata

Stranice: 1 2 3 4