Ako je vaša veza u znaku Ovna, vaš odnos će biti pun strasti, ali i sa puno ljubomornih scena!

Ako je vaša veza u znaku Ovna, vaš odnos će biti pun strasti, ali i sa puno ljubomornih scena!

17. travnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)
Možda i niste svesni koliko ste imali sreće što ste vašeg partnera upoznali za vreme vladavine Sunca u trećem zodijačkom znaku. Lepršavim Blizancima upravlja Merkur, simbol komunikacije, pa ćete zato i eventualne nesporazume i dileme uvek moći da rešite razgovorom. A razgovora vam nikada neće biti dosta…

 

 

Stalno ćete razmenjivati SMS, mejlove i uvek pronalaziti način da stupite u kontakt sa partnerom. Malo više romantike moglo bi da unese dah svežine u vaš odnos, naročito ako ste predstavnik jačeg pola.

 

 

 

RAK (22. 6. – 22. 7)
Niste mogli izabrati bolji trenutak za početak veze nego u periodu vladavine Sunca u porodičnom, romantičnom znaku pod uticajem Meseca, simbola emocija i doma. Zato vam neće biti teško da svoja naglašena osećanja prema partneru pokazujete u svakom trenutku, na neki vaš, poseban način.

 

 

Vaš talenat za kulinarstvo može samo da učvrsti ovu vezu koja može da potraje mnogo duže nego što ste mogli i da naslutite, naročito ako ste dama. Ako ste muškarac, možete imati osećaj da vas partnerka guši izlivima emocija.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6