Ako je vaša veza u znaku Ovna, vaš odnos će biti pun strasti, ali i sa puno ljubomornih scena!

Ako je vaša veza u znaku Ovna, vaš odnos će biti pun strasti, ali i sa puno ljubomornih scena!

17. travnja 2017. 0 By Admin

STRELAC (23. 11. – 21. 12)
Ako ste već imali sreće da započnete vezu u doba vladavine Sunca u avanturističkom Strelcu, opustite se i uživajte u zajedničkim trenucima sa onim ko vas je privukao. Nikada vam neće biti dosta putovanja udvoje, bilo da je reč o dužim ili kraćim boravcima na nekim interesantnim destinacijama.

 

 

Nikada vam neće biti dosadno, jer će biti i svađa i pomirenja, i raskida i obnova veze pod najneobičnijim okolnostima. Ipak, pod vladavinom Jupitera, planete ekspanzije, vuku vas neki novi doživljaji, naročito ako ste muškarac.

 

 

JARAC (22. 12. – 20. 1)
Sve i da niste planirali neku ozbiljnu vezu, sa ovom “začetom” u vreme vladavine Sunca u naizgled hladnom Jarcu, imate sve izglede da sa partnerom ostanete zajedno do kraja života. U ovoj vezi, pod uticajem starog, dobrog Saturna, planete odgovornosti, nikada vam neće nedostajati osećanje sigurnosti i ušuškanosti, naročito ako ste predstavnica nežnijeg pola.

 

 

Nema toga što će za vas dvoje biti nedostižno, jer zajedno ste uvek jači. Kada poželite da se prisetite zajedničkih uspomena, krenite sa partnerom u dužu šetnju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6