Ako je vaša veza u znaku Ovna, vaš odnos će biti pun strasti, ali i sa puno ljubomornih scena!

Ako je vaša veza u znaku Ovna, vaš odnos će biti pun strasti, ali i sa puno ljubomornih scena!

17. travnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)
Ukoliko je vaša veza rođena u vreme vladavine Sunca u ovom buntovnom, iznenađenjima sklonom znaku, nema toga što zajedničkim snagama nećete moći da postignete. Naravno, pod uslovom da partnera nikada ne gušite i ne uskraćujete mu slobodu izbora i odlučivanja, bez obzira na to kog ste pola.

 

 

Međutim, ono što je drugima normalno, i vama i vašem partneru posle nekog vremena može postati dosadno. Jer, ne treba zaboraviti da je vaš odnos pod uticajem hirovitog Urana, planete koja simbolizuje promene i avanture.

 

 

RIBE (20. 2. – 20. 3)
Ukoliko je vaša veza rođena u jednom od najromantičnijih i najemotivnijih znakova Zodijaka, imaćete priliku da sa partnerom uživate u nekom vašem zajedničkom svetu, sazdanom od snova i uživanja.

 

 

Pod uticajem Neptuna, planete koja simbolizuje zanos i zaljubljenost, već prilikom prvog susreta verovatno ste osetili da jednostavno pripadate jedno drugome. Uživaćete u muzici, plesu, partnerovoj kreativnosti, a posebno zadovoljstvo predstavljaće vam romantične večere, pod svetlošću sveća, uz degustaciju omiljenog pića, verovatno vina.

 

zena.blic.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6