HOROSKOP: Kad pomisle na ova 3 znaka, muškarcima se razum zaledi! One su najubitačnije dame Zodijaka

HOROSKOP: Kad pomisle na ova 3 znaka, muškarcima se razum zaledi! One su najubitačnije dame Zodijaka

17. travnja 2017. 0 By Admin

ŠKORPIJA

Ona je fatalna već na prvi pogled. Možda nije rasna lepotica ali ima ono nešto zbog čega se muškarci okreću za njom. Prepoznaćete je po prodornom pogledu i kada je vidite pomislićete da lepše oči u životu niste videli. Pogled kojim joj polazi za rukom da iz vas izvuče svaku tajnu a da se ni ne trudi da je sazna niti je posebno zanima. Pred njom i najveće muškarčine postaju zbunjeni dečaci koji ne znaju šta treba tačno da rade kako bi joj privukli pažnju.

 

 

A ona samo merka i koliko god se pravi nezainteresovanom sve beleži u svoj tefter u glavi – svaki pokret, mig, čak i intonaciju kojom ste joj se obratili. Škorpija je zavodnica velikog kalibra, ali prilično proračunata pa koliko god joj se svideli ona to neće otvoreno pokazati. Ona ima plan i strpljivo plete mrežu oko vas dok gorite od želje da se nađete u njenom naručju.

Kada do toga konačno dođe, ostaviće vas bez daha jer je prava umetnica kada je reč o vođenju ljubavi. Ona od seksa napravi gotovo spiritualno iskustvo koristeći sve svoje adute kako bi ljubavna igra što duže trajala. Ako od vas traži da joj postanete seksulani rob, vi bespogovorno pristajete jer joj polazi za rukom da kod vas probudi mazohističku crtu za koju niste ni znali da postoji.

 

 

Izuzetno strastvena i odana, ali na najmanju naznaku prevare ili izdaje pretvara se u najkrvoločniju osvetnicu. Ako utvrdi da su njene sumnje tačne, proklinjaćete dan kada ste se rodili, jer postaje prava otrovnica. Koliko god vas kinjila zbog toga što ste joj pričinili nepravdu i koliko god sipala otrov po vama, istovremeno time i samu sebe truje. Međutim, kolike god velike vam muke zadavala, taman otišla zauvek iz vašeg života sve žene u budućnosti ćete porediti sa njom.

 

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3