Ovim horoskopskim znacima april je ispunjen samo smehom i srecom!

Ovim horoskopskim znacima april je ispunjen samo smehom i srecom!

17. travnja 2017. 0 By Admin

Rak

Ako vas nešto može učiniti srećnom osobom, onda je to ljubav, osećaj da ste voljeni i da volite bez straha od boli i gubitka. A posebno dirljive doživljaje proživećete u svom najintimnijem okruženju, u blizini osoba koje dugo poznajete i s kojima delite sve što imate.

Vaš dom postaje mesto na kojem pronalazite podršku bližnjih, mesto na kojem uživate u zagrljaju voljene osobe, u kojem osećate sreću dok gledate svoje dete kako raste i napreduje. Usamljene će usrećiti nova ljubavna priča, a uporne i mogući dobitak na igarama na sreću.

Škorpija

Vaša potraga za srećom biće zapravo potraga za samima sobom, za upoznavanjem sebe i isceljivanjem nekih problema iz prošlosti. Što više budete bili odlučniji u nameri da prekinete nit koja vas povezuje sa nekim osobama i situacijama iz prošlosti, a koji u vama izazivaju osećaj patnje i nemira, sigurno je da će vaši dani u aprilu biti ispunjeni pozitivnom energijom.

Uvek ćete pronaći izlazi iz problema, a kad pomislite da ste nešto izgubili ili doživeli poraz, okolnosti će se neočekivano preokrenuti u vašu korist i odvesti vas na put uspeha.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3