Bik ima egzotične oči, Blizanac sporo stari, Lav je zavodnik…

Bik ima egzotične oči, Blizanac sporo stari, Lav je zavodnik…

28. travnja 2017. 0 By Admin

LAV

Dijete sunca

Srčanost, radost koju širi oko sebe, duhovite upadice kojima nasmijava prisutne, otvoren pogled koji ne sumnja, sve je to njegovo veličanstvo Lav. U sebi nosi svjetlost i toplinu sunca. Nitko se bolje od njega ne snalazi u većem društvu, naime on ima urođen talent za privlačenje pažnje i ostavljanja dojma.

 

 

Obično ima gustu i raskuštranu kosu, a Lavice su poznate po dugoj i bujnoj, često i kovrčavoj kosi. Dok hoda, prsa su mu isturena, ponosan je i siguran u sebe. Veliki je šarmer, i skoro kao i Vaga zna sve tajne zavođenja. On vas uvijek drži u šaci!

Najljepše na licu: bujna kosa i definirane obrve.

DJEVICA

Uvijek uglađena

Finih je manira, uredno manikiranih noktiju, ovalna lica, uvijek počešljana i uredna, da, to je Djevica! Odijeva se klasično i bez previše ukrasnih detalja. Pripadnici ovog znaka su nerijetko elokventni i uvijek pronađu prave riječi kako bi ispričali ono što žele.

Budući da je promišljena i mnogo razmišlja, od nje ćete čuti uvijek neki zanimljivi uvid, informaciju, pa i savjet. Ona voli korektne igre i neće vas nasamariti ili prevariti, osim ako to vi ne učinite njoj. Naizgled djeluje hladno, no ispod površine tinja neviđeni vulkan strasti i erotike.

Najljepše na licu: skladne, otmjene i čiste crte lica.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6