Bik ima egzotične oči, Blizanac sporo stari, Lav je zavodnik…

Bik ima egzotične oči, Blizanac sporo stari, Lav je zavodnik…

28. travnja 2017. 0 By Admin

STRIJELAC

Iskren do bola

Proporcionalne crte lica, atletska građa, otvoren pogled i sjajne oči koje pozivaju na ostvarenje kontakta karakteristike su ovog najvećeg avanturista Zodijaka. Velik je zaljubljenik u život, istraživanje, pomicanje granica i sve će učiniti samo da se ne dosađuje.

 

 

Aktivan je, sport je nerijetko sastavni dio života, kao i putovanja. Puno ulaže u obrazovanje, njegov život je prepun zanimljivih iskustava, a razgovor s njim ne samo da može biti uzbudljiv, već i poučan. I na kraju odlike kojima se najviše ponosi su iskrenost i istinoljubivost.

 

Najljepše na licu: prekrasan i iskren osmijeh.

 

 

JARAC

Osoba od povjerenja

Zbog koščate, nerijetko i mršave građe i izražajnog lica iznimno je fotogeničan. Odaje ga aura melankolije i distanciranosti. Nije mu lako pristupiti, hladnokrvan je i ima autoritativno držanje, i pomno skriva velikodušno i meko srce. Dok vas promatra ozbiljnim pogledom, teško je dokučiti što pritom ima na umu.

Ne pokazuje osjećaje. Ozbiljan je, tradicionalnog svjetonazora, pomalo tvrdoglav i težak, no kad vas zavoli, vjeran je i odan. Odgovorno pristupa životu, kao i onima do kojih mu je stalo. Osoba je od povjerenja, što obeća, to će i ispuniti.

Najljepše na licu: izražene kosti lica i stoički pogled.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6