Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

28. travnja 2017. 0 By Admin

Neobične činjenice o horoskopskim znacima. Da li ste znali da Bikovi vole samo skupe parfeme, da Blizanci najbolje pričaju viceve i da su Škorpije najsrećnijie kad padne noć? Još više novosti pročitajte u tekstu…

 

OVAN
1. Ovnovi se ne mogu pohvaliti naročitim uspehom u vođenju poslovnih pregovora i održavanju poslovne saradnje. Ne podnose muljatore, nepoštene ljude, one koji lažu, pa će im bez uvijanja reći šta o njime misle… i tako prekinuti odnos.

 
2. Rezultati istraživanja upućuju da mali Ovnovi prednjače u grupi dece koja ne odustaju od zacrtanog cilja. Čak ako im date zadatak kom nisu dorasli i pritom izrazite sumnju u uspeh, neće se smiriti sve dok ga ne reše i dokažu vam suprotno.

 
3. Istraživanja pokazuju da su glavni razlozi zbog kojih će Ovnovi raskinuti vezu: partnerova ravnodušnost, predvidljivost ponašanja i nedostatak žara. Te će osobine zaljubljeni Ovnovi doživeti poput hladnog tuša.

 
4. Kao razloge koji su doveli do raspada braka, Ovnovi često navode stalno proveravanje, izlive ljubomore i kopanje po džepovima od strane njihovih partnera.

 
5. Ovnovi su najnestrpljiviji vozači. Podaci britanskog i nemačkog Nacionalnog udruženja vozača svedoče da pripadnici ovog znaka vode u broju automobilskih nezgoda, čiji je uzrok preticanje i nepoštovanje crvenog svetla.

 
6. Prepoznaćete ih po hodu… Pripadnici ovog znaka imaju držanje natprosečno uspravno, a korak čvrst i odlučan. Čak iako ih muči kostobolja trude se da ne hodaju pogrbljeno, a zahvaljujući čestim šetnjama, živahni su i aktivni do duboke starosti. Oni ređe posećuju lekare nego pripadnici drugih znakova Zodijaka. Grip i visoke temperature su njihovi najveći neprijatelji, a snaga volje i prkos najbolji saveznici u borbi protiv bolesti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12