Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

28. travnja 2017. 0 By Admin

JARAC
1. Osobe u znaku Jarca pripadaju onoj grupi koja kupuje skupe proizvođačke marke. Istraživanja su pokazala da oni nisu strastveni potrošači i da kupuju samo nužne stvari, pri čemu su im osnovni kriterijumi kvaliteta i trajnost proizvoda.

 
2. Da bi neka uverenja o njima trebalo preispitati govori i podatak da oni ne polažu na bračnu vernost u meri u kojoj se to smatra. Oni s godinama postaju opušteniji i vedriji, i zbog toga su i skloniji ponekom vanbračnom izletu.

 
3. Žene uglavnom idealnog supruga zamišljaju kao odgovornog, pouzdanog i odanog muškarca. S obzirom da je reč o odlikama muškaraca rođenih u znaku Jarca, proizlazi da oni visoko kotiraju na spisku poželjnih muževa.

 
4. Upravo u ovom znaku je rođeno mnogo istaknutih muzičara, naročito gitarista. Ovaj podatak ide u prilog mišljenju da su oni senzibilniji nego što se obično smatra. Takođe je zabeležen rekordan broj Jaraca – komičara.

 
5. Jedna od omiljenih razbibriga im je šah, igra koja vežba mozak i razvija kombinatoriku. Tako uče strategiju delovanja koju primenjuju i u poslu.

 
6. Natprosečan broj ljudi rođenih u ovom znaku zauzima rukovodeći položaj, i to u stotinjak najvećih američkih banaka.
7. Jarčev radni dan često traje do kasno u noć. Istraživanja sprovedena u američkim korporacijama i bankama pokazuje da se oni najčešće briju i presvlače u svojim kompanijama.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12