Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

28. travnja 2017. 0 By Admin

RIBE
1. Ribe su miljenici sreće. Sudeći po rezultatima istraživanja marketinških stručnjaka, uspehu u karijeri Ribe mogu da zahvale u većoj meri povoljnom spletu okolnosti nego ambiciji.

 
2. Iako se Ribe smatraju haotičnim i ponekad površnim, istraživanja nisu potvrdila ovo mišljenje. Premda ćete po pretrpanom radnom stolu znati ko sedi za njim, Ribe prednjače u brzini pronalaženja potrebnih dokumenata, kao i u lakoći kojom se prisećaju njihovog sadržaja.

 
3. Vole dodir metala. Ako obratite pažnju na njihovo ponašanje u trenucima zamišljenosti ili dok se koncentrišu na nešto, primetićete ćete da često nesvesno trljaju ili vrte privezak, prsten, narukvicu ili neki drugi metalni predmet.

 
4. Retko se žale na oskudicu ili nedostatak novca. Pripadnici ovog znaka zadovoljni su i s manjim prihodima.

 
5. U grupi bolesnika, za čije bolesti nije pronađen organski uzrok, zastupljenost Riba je rekordna. Osim što izražavaju sklonost neobičnim obolenjima i proces njihovog ozdravljenja često izmiče naučnom objašnjenju.

 
6. U populaciji vatrenih pristalica različitih duhovnih grupa one su jedan od najzastupljenijih znakova. Razlog tome je što se vole da se žrtvuju u korist opšteg dobra.

 
7. Rezultati istraživanja koji su sprovedeni na američkim tinejdžerima potvrđuju da Ribe prednjače u zaljubljivanju na prvi pogled. Pripadnici ovog znaka često izveštavaju o tome da su svoje buduće partnere “upoznali” najpre u snu, a tek onda na javi.

 

Izvor: Altertv.org

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12