Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

28. travnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI
1. Blizanci su majstori u komunikaciji, pa će brže od drugih znakova početi da se sporazumevaju na jeziku zemlje u kojoj su se našli. Često tečno govore nekoliko jezika, a smatraju se i odličnim prevodiocima.

 
2. Na psiholoških testovima humora Blizanci postižu izvrsne rezultate. Prave su “banke” viceva i dosetki. Banalne situacije umeju da prepričaju tako da slušaoci “umiru od smeha”, pa je njihovo prisustvo na zabavama siguran recept za uspešno veče.
3. Ako zaključe da im više koristi donosi bavljenje nekim hobijem nego njihovo pravo zanimanje, oni će mu se bez žaljenja potpuno posvetiti. Najviše ih je u grupi onih koji su visoko dogurali u poslu koji su u početku smatrali privremenim.

 
4. Istraživanja pokazuju da su Blizanci najzastupljeniji u grupi onih koji u zrelijim godinama zadržavaju mladalački izgled i stil odevanja ili nose smele tonove i modne detalje koji su u trendu.

 
5. Da njima ljubavi nikada nije dosta, svedoči i podatak da se venčavaju u staračkim domovima više nego pripadnici drugih znakova. Ni nekoliko promašenih brakova za njih nije razlog da još jednom ne izgovore sudbonosno “da”.
6. Rešavanje zagonetki i učestvivanje na kvizovima omiljene su zabave Blizanaca. Prema jednom američkom istraživanju, daleko najveći procenat pobednika na različitim kviz-takmičenjima rođen je u ovom znaku.

 
7. Spadaju među najredovnije pacijente u ordinacijama psihologa i psihijatara specijalizovanih za lečenje fobija izazvanih vatrom, visinom ili zatvorenim prostorima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12