Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

28. travnja 2017. 0 By Admin

RAK
1. Statistika pokazuje da Rakovi spadaju među najbolje savetodavce, iako sebi ne umeju da pomognu. Kada vam stvari u životu krenu nizbrdo, obratite se njima… Izvanredna intuicija i urođeni oprez razlog su za mudre i praktične savete.

 
2. S druge strane, ako im u ljubavnom životu krene loše, oni će češće nego pripadnici drugih znakova krenuti stranputicom i odati se piću, lutanjima i preteranim telesnim užicima.

 
3. Rakovi se ne snalaze najbolje u ulozi nadređenih. Izbegavaju da drže govore i izlažu se u javnosti. Teško uspostavljaju autoritet, a kao nedostatak im pripisuju preveliku popustljivost.

 
4. Oni su štedljivi. Čim se zaposle, počinju da štede za starost i crne dane.
5. Dom Rakova neretko nalikuje na skladište starih i nepotrebnih stvari. Ovi tradicionalisti umetničkog senzibiliteta sentimentalno se vezuju za predmete koji ih okružuju pa se teško odvajaju i od bezvrednih sitnica.

 
6. Porodični život je njima od posebne važnosti, a sve ostalo je u drugom planu.
7. Žene Rakovi odeću najradije obnavljaju na buvljacima, a i stari ormari ili tavani su im omiljeni “butici”. Vrlo originalno i spretno kombinuju staro i novo, i uvek izgledaju vrlo zavodljivo.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12