Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

28. travnja 2017. 0 By Admin

LAV
1. Istraživanja sprovedena u Holivudu, Njujorku i u Francuskoj pokazuju da su Lavovi najvredniji posetioci važnijih društvenih događaja i da su redovno prisutni na svim glamuroznijim zabavama.

 
2. Lavovi pripadaju retkoj grupi srećnika koji ne podležu tremi i panici pred izlazak na ispit, kao ni u situacijama u kojima moraju da nastupe pred publikom. Najviše estradnih zvezda rođeno je baš u ovom znaku.

 
3. Ponose se onim šta imaju, pa tako i izborom partnera. Voljenu osobu će ponosno pokazivati društvu i isticati njen šarm, obrazovanje ili lepotu.

 
4. Iako se retko odlučuju na razvod braka, istraživanja pokazuju da su raskidima najskloniji u maju i decembru. Meseci u kojima se najčešće zaljubljuju su januar, februar, april i jun.

 
5. Lavovi glase za najbolje ljubavnike Zodijaka (osim Škorpije i Riba), ali istraživanja pokazuju da oni najčešće pate zbog seksualnih problema. Razlog tome leži u njihovom ponosu i taštini.

 
6. Istraživanje koje je sproveo jedan ugledan poslovni časopis u pedeset najvećih američkih kompanija pokazuje da je veliki procenat ljudi, na čelnim položajima, rođen u ovom znaku, a u srednjem menadžerskom sloju je njihova zastupljenost još veća.
7. Smatra se da su Lavovi veliki gurmani; slaba tačka su im slatkiši, torte, sladoledni kupovi i palačinke.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12