Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

Ovakav horoskop još niste čitali: Ko priča najbolje viceve, kome ne ide vožnja, a ko voli starije?

28. travnja 2017. 0 By Admin

VAGA
1. Mišljenje da je znak Vage jedan od najlepših u Zodijaku podržavaju i stručnjaci iz kozmetičke industrije. Oni tvrde da su pripadnici ovog znaka najmanje skloni borama, zbog čega i u zrelim godinama imaju glatko i mladalačko lice.

 
2. Na listi muškaraca prema kojima žene gaje nepoverenje pripadnici ovog znaka su u samom vrhu. Smatraju ih najveštijim zavodnicima i laskavcima, čijem je šarmu teško odoleti. Očigledno da ovakvoj kombinaciji žene još uvek nisu “dorasle”.

 
3. Sociološka istraživanja pokazuju da je u brakovima, u kojima razlika u godinama između supružnika iznosi deset ili više godina, znak Vage zastupljeniji od drugih.

 
4. Ako treba da se izjasne koje životne situacije teško podnose, one se odlučuju za situacije zategnutih međuljudskih odnosa i sukoba. Često tvrde da ih griža savesti podstiče da što pre reše nesporazum, a to je razlog zbog kog su spremne da naprave prvi korak.

 
5. Kod Vaga je čulo mirisa izrazito razvijeno, što ih čini idealnim za poslove u industriji parfema. Bez teškoća će osetiti miris tuđeg tela, zato budite oprezni, ako vas grli i ljubi još neko osim njih…

 
6. Suprotno verovanju, Vage nisu strastveni ljubitelji čokolada, niti raznih “bahanalija”. Prednost daju kuvanoj hrani, supama, sosevima i gulašima, a njihov favorit je piletina.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12