Izgled i ponašanje jednog muškarca otkrivaju njegov horoskopski znak Škorpiona krasi zavodnički osmeh, dok su Bikovi muževni

Izgled i ponašanje jednog muškarca otkrivaju njegov horoskopski znak Škorpiona krasi zavodnički osmeh, dok su Bikovi muževni

30. travnja 2017. 0 By Admin

Vaga

Ovaj horoskopski znak, pod uticajem Venere, uvek pleni šarmom. Muški predstavnici su nenametljivi u društvu, imaju urođenu otmenost, prema ženama su kavaljeri i nikada ih ne ostavljaju na cedilu. Izgled im je veoma važan, a posebnu pažnju posvećuju frizuri.

Deluju uredno i negovano, uglavnom su svetlijeg tena i do poznih godina deluju mladoliko.

 

 

Škorpija

Harizma, seksi imidž, zavodnički osmeh i džentlmenski maniri privlače žene kao magnet i zato vole da budu u društvu muškarca Škorpije. Čak i predstavnici koji na prvi pogled deluju sasvim mirno i dobrodušno, ostavljaju jak utisak na dame jer naslućuju da su opasni. Izraz lica nikada ne otkriva njegove misli i namere.

 

Strelac

Uglavnom je krupan, pa može da deluje lenjo i usporeno, a zapravo je sportski tip. Osvaja neposrednošću i duhovitošću, naročito ako nije fizički atraktivan. Oblači se ležerno i sportski, dinamičan je i ne drži ga mesto. Voli putovanja i provod, deluje mladoliko više zbog svog ponašanja nego zbog izgleda.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4