Ljubavni horoskop za maj: pred Ovnovima akcija, Blizance očekuje razočaranje, za Strelca ružičasti mesec, Jarac raspoložen za avanture

Ljubavni horoskop za maj: pred Ovnovima akcija, Blizance očekuje razočaranje, za Strelca ružičasti mesec, Jarac raspoložen za avanture

30. travnja 2017. 0 By Admin

VAGA

Venera, vladar Vage, je na odlasku iz kuće parova. Njen retrogradni hod (koji je počeo 3. januara, ulaskom u znak Riba i koji završava 6. juna na rubu kuće Ovna).

 

 

Aktualan retrogradni hod Venere trajao je od 4. marta do 15. aprila i uključuje oba znaka. Kroz taj period suočili ste se s nekim problemima, ali su se zato stvari razrešile. Venera pravi kvadrat s Plutonom (19. maja), opoziciju sa Saturnom (25. maja) i zatim kreće prema trigonu sa Saturnom (1. juna) i konjunkciji s Uranom (3. juna). Prolazićete kroz niz izazova koji će se događati kako bi se stvari razjasnile i složile, što uključuje nešto novo ili promene. Ali sam proces nije gotov zato što Mars, vladar kuće parova Vage, mora proći kroz svoje izazove, sve do juna.

 

 

ŠKORPIJA

Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpije je u zadnjoj fazi ispaštanja. Maj 2017. godine još je mesec ograničenja zbog njene prisutnosti u kući posla, obaveza i bolesti Škorpije, ali dolaskom juna kreće dalje i donosi vam toliko potrebnu sreću. Za sada su još stvari komplikovane.

 

 

Rešenja se naziru, putem komunikacije, ali i nizom događaja kroz koja parovi moraju proći, zbog jednog ili oba partnera ili zbog spoljnih faktora (poput onih profesionalnih, finansijskih ili zdravstvenih). Trigon kojeg prave Sunce i Pluton donosi transformaciju ili usklađivanje koje pridonosi vezi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6