Ako vam je godina LOŠE POČELA.. Horoskop otkriva KLJUČ SREĆE za SVAKI znak Zodijaka!

Ako vam je godina LOŠE POČELA.. Horoskop otkriva KLJUČ SREĆE za SVAKI znak Zodijaka!

2. svibnja 2017. 0 By Admin

Evo šta treba da uradite kako bi vaš život bio jednostavniji i kako biste živeli srećnije

 

Prema vašem horoskopskom znaku, ove godine bi trebalo da se fokusirate na određene stvari. Otkrijte koje vrline i mane nosi vaš horoskopski znak i saznajte šta bi to trebalo da promenite kako bi vaš život bio jednostavniji i kako biste živeli srećnije.

 

 

1. Ovan – razmislite dobro pre svakog postupka

U prošlosti ste u više navrata bili ljuti na sebe zbog prebrzog reagovanja. Da li je to bilo napadanje partnera bez razloga, ili burna reakcija na nešto što je neko vama blizak rekao. Vaše ponašanje je bilo daleko od idealnog, čak i pomalo sramotno. Imate kratak fitilj i često burno i impulsivno reagujete. Razmislite pre nego što delujete i nećete osećati toliku krivicu.

 

 

2. Bik – opustite se

Život ne mora biti toliko težak, ukoliko ga vi ne učinite teškim. Umesto da budete toliko tvrdoglavi i beskompromisni sve vreme, opustite se makar ponekad. Pustite da stvari idu svojim tokom i pustite da neko drugi ponekad napravi plan. Kada nešto i ne ide po planu, pokušajte da vidite dobru stranu toga.

 

 

3. Blizanci – oslobodite se ljudi koji negativno utiču na vas

Samo zato što ne volite da budete sami, to ne znači da bi trebalo da okružite sebe bilo kakvim ljudima. Kako biste bili socijalni i dobri prijatelji često gubite vreme na ljude koji ne zaslužuju vašu pažnju i nisu dobri za vas. Umesto da trošite svoje vreme na ljude koji to ne zaslužuju, okružite se onim prijateljima koji su pravi i njima se posvetite.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4