Ako vam je godina LOŠE POČELA.. Horoskop otkriva KLJUČ SREĆE za SVAKI znak Zodijaka!

Ako vam je godina LOŠE POČELA.. Horoskop otkriva KLJUČ SREĆE za SVAKI znak Zodijaka!

2. svibnja 2017. 0 By Admin

4. Rak – budite iskreni prema sebi

Vi ste veoma emotivno biće i često dopuštate da emocije preovladavaju. Često pogrešno rasuđujete i donosite pogrešne zaključke baš iz tog razloga jer dozvoljavate da emocije vladaju vama, što ponekad može biti štetno po vas. Nemojte živeti u zabludi zbog svojih emocija i zanemarivati stvari koje su zaista važne. Zaboravite na svoje emocije kada donosite zaista važne odluke.

 

 

5. Lav – nemojte shvatati stvari previše lično

Vi ste možda centar svog univerzuma, ali to nije tako kada se radi o drugima. Imate običaj da preterano analizirate stvari i okrenete se ka sebi, što dovodi do toga da stvari shvatate previše lično. Ukoliko je vaš šef zatražio da nešto uradite za njega, to ne znači da vas mrzi ili misli da ste glupi. Naučite da se opustite i prestanite da mislite da je sve vezano konkretno za vas.

 

 

6. Devica – brinite o sebi

Nije loša stvar ukoliko želite da pomognete drugima i omogućite im da budu u centru pažnje. Radite naporno (ponekada i previše) i previše ste samokritični, što može predstavljati ozbiljan problem. Prestanite da brinete o drugima i njihovim potrebama i malo se okrenite sebi. Nemojte da mislite da ono što radite nije dovoljno dobro i počnite da hvalite sebe zbog onoga što ste postigli.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4