Ako vam je godina LOŠE POČELA.. Horoskop otkriva KLJUČ SREĆE za SVAKI znak Zodijaka!

Ako vam je godina LOŠE POČELA.. Horoskop otkriva KLJUČ SREĆE za SVAKI znak Zodijaka!

2. svibnja 2017. 0 By Admin

10. Jarac – budite spontani

Vi umete sve da isplanirate i znate kako da ostvarite svoje ciljeve. Kontrolisanje dešavanja stvari je nešto što vi svakodnevno radite, ali ponekada jednostavno isplanirate previše. Samim tim što ne dozvoljavate da se stvari spontano dešavaju, propuštate od nekih najvećih čari života. Ukoliko isplanirate ceo svoj život, ono esencijalno će vam nedostajati. Pokušajte da izbalansirano idete kroz život.

 

 

11. Vodolija – ostvarite duboku vezu

Iako ne volite da preterano iskazujete emocije, upravo vam emocije omogućavaju da se zaista povežete sa ljudima. S obzirom na to da volite da ste okruženi ljudima i da se zabavljate, često upoznajete nove ljude, ali upravo vaš nedostatak emocija uzrokuje da nikada ne ostvarite duboku vezu sa nekim. Pokušajte da više vremena provodite sa ljudima i saznate šta se dešava u njihovim glavama.

 

 

12. Ribe – počnite da izbegavate određene ljude

Vi ste poznati po tome da ste nesebičan prijatelj koji će učiniti sve za svoje prijatelje. Biti tu za vaše prijatelje je nešto što vas čini veoma ponosnim, ali će ljudi to ponekad iskoristiti. Saznajte koji to prijatelji zapravo cene to što radite za njih i koji će isto učiniti za vas. Svakog ko iskorišćava vašu dobrotu trebalo bi da izbegavate.

 

Autor: fokuzz.com

Stranice: 1 2 3 4