Vaga je najlepša, žena Bik najbolja, ali dama rođena u ovom znaku sve baca pod noge!

Vaga je najlepša, žena Bik najbolja, ali dama rođena u ovom znaku sve baca pod noge!

2. svibnja 2017. 0 By Admin

Ona je to znala dok ste jos bili žaba, a koliko se dama usuđuje da voli žapca? Njena mašta ne priznaje nerealne fantazije, jer ona uvek zna krajnji ishod stvari. Sve što traži od vas je da pokažete karakter i istrajnost, a ona će vam rado dati primer, jer to poseduje bar dva puta više od vas. Kao majka je stroga, ali pravedna. Deca će joj jednog dana vladati sobom i svetom oko sebe.

 

Žena Jarac može da prebrodi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio, uspeće da ostane pribrana i mirna i odmah će krenuti da traži rešenje.

 

Može se činiti hladna i rezervisana, ali ispod te površine krije se žena sa odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Deo svojih ambicija spremna je da žrtvuje samo zbog jednog – zbog porodice.

 

Kad nije njen dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična. U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vreme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikuda. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se neko sviđa neće pustiti sudbini da odradi svoje već će uvek biti svesna svojih sposobnosti, uzeće stvari u svoje ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4