Vaga je najlepša, žena Bik najbolja, ali dama rođena u ovom znaku sve baca pod noge!

Vaga je najlepša, žena Bik najbolja, ali dama rođena u ovom znaku sve baca pod noge!

2. svibnja 2017. 0 By Admin

Partneru voli da ugađa i brine se za njega, zbog čega se može činiti kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu nezavisnost, odnosno neće zavisiti od partnera. Sa svojim životnim saputnikom želi da bude ravnopravna, a uz njega će stajati i biti mu podrška i u najtežim momentima. Traži nekog ko će uspeh voleti isto koliko i ona pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspešnosti.

 

Strastvena je ljubavnica. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Devici, jer oni znaju da prodru do njenog srca i otkriju njegovu toplu i nežnu srž, kao i jednom vodenom znaku, Raku, koji će u potpunosti zadovoljiti njene emocionalne potrebe. Dobro se može slagati i sa Škorpijom.

 

 

Voli postojanost. Ceni samo one ljude koji imaju izvesnih vrednosti u skladu sa njenim shvatanjima. U životu ne voli da gubi vreme na neozbiljne ili bezvredne situacije. Prezire dokone razgovore. Zna tačno da proceni sled pojedinih događaja i sjajan je organizator.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4