Vaga je najlepša, žena Bik najbolja, ali dama rođena u ovom znaku sve baca pod noge!

Vaga je najlepša, žena Bik najbolja, ali dama rođena u ovom znaku sve baca pod noge!

2. svibnja 2017. 0 By Admin

Žena Jarac osvaja svojom klasičnom lepotom, njen celokupan izgled vrlo je dopadljiv, a prvo što svi na njoj primete su visoke jagodice koje joj daju posebnu eleganciju i šarm. Tipičnu predstavnicu znaka karakteriše duži nos, izražajno i skladno lice, duboke, pomalo mračne oči, vitka figura i tanak vrat, naglašena ramena i čist i blistav ten.

 

 

Telo joj je proporcionalne građe i čvrsto, pa se žena Jarac može pohvaliti velikom fizičkom izdržljivošću. Ima vrlo dobro i precizno oblikovane obrve, a senzualne usne daju dodatan šarm njenoj pojavi. Kosa joj je obično tanka i svilenkasta tamnijih boja i nijansi. Osim izražajnim jagodicama, na prvu osvaja i svojim prelepim osmehom za koji stalno dobija komplimente.

 

 

Ima lepo oblikovane noge, tanke gležnjeve i mala stopala zbog kojih je njen hod brz, okretan i siguran. Uvek izgleda sveže i mlađe nego što zaista jeste.

 

 

Nju nije lako osvojiti. Kod nje ljubav ne može da naiđe kao grom iz vedra neba. Kada voli ili bolje rečeno, kada odluči to da prizna, to se obično događa nakon dugog poznanstva s nekim muškarcem. Ljubav se kod nje sporo rađa. Kada odluči za nekoga da se veže, to je za ceo život. Ni vreme ni dugi rastanci ne mogu da poremete njenu ljubav.

 

zadovoljna.hr

Stranice: 1 2 3 4