Kako da ulovite muža prema zvezdama? Horoskop otkriva, ali odgovor vam se NEĆE dopasti

Kako da ulovite muža prema zvezdama? Horoskop otkriva, ali odgovor vam se NEĆE dopasti

5. svibnja 2017. 0 By Admin

U izboru bračnog partnera mnogo snažniji faktor je sama sudbina, ali nije loše da se nekada zainteresujete sa kime ćete provesti veliki deo životnog veka i pored koga ćete ostariti.

 

Ženska priroda je intuitivna, za razliku od muške koja je logična i kojoj je uvek potreban razlog. Muškarac je prozaičan i u životu traži ženu kojom bi bio zadovoljen, dok žena uvek traži muškarca koji uliva sigurnost i sa kojim će ostvariti potomstvo.

 

 

OVAN

Muškarac Ovan je samosvestan i često okrenut sebi što može biti veliki problem za ženu koja vapi za pažnjom i bliskošću. Od ovakvih tipova ne treba očekivati preteranu saradnju, već ih trebate pustiti da budu vođe. Često imaju velike ljubavne potrebe koje mogu lako da splasnu, te je potrebno udovoljavati im jer ne razumeju odbijanje, umor i “loš momenat” za seks. Ukoliko prihvatite njihovu urođenu sebičnost zagarantovan vam je dug i harmoničan brak.

 

BIK

Ako želite da osvojite muškarca rođenog u ovom znaku potrebno je da budete energičniji i fleksibilniji od njega. Ukoliko posedujete stan ili nekretninu – sigurno neće biti imun na vaš šarm. Potrebno je da se dobro snalazite u kuhinji i da povremeno pričate o poslu ili načinu sticanja novca što ga može dodatno približiti vama. Ne preferiraju previše mudre i komplikovane žene jer je njihova priroda troma i teško promenljiva.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6