Ona je jača od svakog muškarca: Ova dama Zodijaka zbog svoje dominantne prirode uvek bira SLABIJEG muskarca !

Ona je jača od svakog muškarca: Ova dama Zodijaka zbog svoje dominantne prirode uvek bira SLABIJEG muskarca !

5. svibnja 2017. 0 By Admin

Ona sigurno nije pasivna, mirna i krotka zena. Plahovite je i veoma strasne prirode. U zivotu nista ne radi nevoljno ili napola. Ne voli neodlucnost. Kada se angazuje u nekoj akciji i poduhvatu, kada ucestvuje u nekoj diskusiji, kada dozivljava neku avanturu, uvek ide do kraja. Ili, pak, nista i ne preduzima.

 
Razocaranja i neuspesi je duboko pogadjaju. Kod nje u svemu dominira instinkt. Najbolje odluke diktirane su upravo njenom intuicijom. A njeni prvi utisci o ljudima i stvarima, su najcesce neverovatno tacni i precizni. Ne pravi takticke ili psiholoske greske. Ta sposobnost da nepogresivo procenjuje ljude ponekad je cini suvise sigurnom u sebe i svoje misljenje. Ako neko ne misli kao ona, deli mu savete ili ga kritikuje. A ta njena osobenost, se bas i ne dopada svim ljudima.

 
Izvesne zene traze mir i njihova osecanja i emocionalne reakcije podsecaju na tihu vodu. To kod nje nije slucaj. Njena osecanja su pravi uzavreli orkan. Simpatija ili antipatija koju oseca prema ljudima odmah se na njoj primecuje. Retko moze da skrije svoje raspolozenje.

 

Dogadja se, da se u nekoj osobi i prevari. A u tom slucaju, brzo moze sa ljubavi da predje na mrznju ili obrnuto.
U ljubavi ne spada u kategoriju hladnih zena, lisenih strasti. Kako su njene reakcije u zivotu nagle i neposredne, takve su i u ljubavi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3