Mars u Blizancima do 5.6. – Pali motore i grabi naprijed! Nije bitno kuda, samo se pomakni s mrtve točke!

Mars u Blizancima do 5.6. – Pali motore i grabi naprijed! Nije bitno kuda, samo se pomakni s mrtve točke!

10. svibnja 2017. 0 By Admin

Ukoliko je ovakav Mars retrogradan, budite sigurni da će se stalno vraćati istim pričama i započinjati skoro zaboravljene sukobe. U njemu će tinjati vatra, koju ništa ne može ugasiti! Dobar položaj Marsa u Blizancima donosi ljude koji su veoma spretni u informacijskim tehnologijama, vrlo često ćete ih naći kao inženjere u velikim informacijskim sustavima. Česta je i pozicija dispečera, radnika u call centru.

 

 

Dame sa ovako položenim Marsom su veoma razdragane i stalno nekud žure. Ne možete ih uhvatiti za kavu ili ručak, onako na miru. One sve rade “s nogu”, jer vrijeme je najskuplji resurs. Često su vrlo vitke, posebno izraženih dugih nogu i ruku, srcolikog lica, svijetle boje kose. Često eksperimentiraju s frizurom, a kako Mars vlada škarama, ove dame su česte kod frizera, kako bi skratile kosu.

 

Pošto je riječ o promjenjivom zračnom znaku, lako će se povesti za trendom i obojiti u aktualnu boju. Preferiraju pramenove različitih nijansi. Kada je riječ o obliku, vrlo im je važno da frizura bude laka za održavanje. Nastupaju odlučno i lako zamijene sugovornika, ukoliko im nije po volji.

 

 

U emotivnim odnosima su vrlo ćudljive, a partner mora naučiti kako izaći na kraj s njihovim britkim mislima i riječima. Vole muškarce kod kojih će prvenstveno naći dobrog govornika i mislioca, koji ih neće zamarati.

 

 

Ovu damu osvajate riječima, sms porukama, iznenadnim pozivima, kada vas ne očekuju. Zadržat će ih vaš smisao za humor i ljubav ka pokretu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6