U ponoć gledajte u najposebniji Puni Mjesec, događa se 1-2 puta u životu čovjeka: Otpočinje period najvećeg obilja!

U ponoć gledajte u najposebniji Puni Mjesec, događa se 1-2 puta u životu čovjeka: Otpočinje period najvećeg obilja!

10. svibnja 2017. 0 By Admin

U redu, dakle, puni Mjesec 10.5.2017. je u Svati nakšatri.* Ali, što s tim, kad se to događa gotovo svake godine?

Pa, sljedeći sastojak superkombinacije koja nam slijedi je točan stupanj punog mjeseca usred noći, to jest oko ponoći. Naravno, i to se događa 10.5.2017., ali pazite: ne u svim dijelovima svijeta! Primjerice, pomaknite se samo malo na zapad ili istok, recimo u Lisabon ili Atenu, i megakombinacija za obilje nije aktivna. Aktivna je tu, iznad naših glava. Zvuči dobro, zar ne? Ove godine, to je dobar razlog za život baš ovdje, a ne negdje drugdje.

 

 

U trenutku kad sam vidio tu kombinaciju nisam znao koliko se često ona javlja. Tek sam se kasnije pozabavio izračunima i utvrdio da tako nečega još nije bilo u ovom stoljeću. Pogledao sam unatrag sve do 1999. i nisam je našao. Najbliže tome bili smo 2000. i 2004., ali opet, nije to bilo baš to. Dalje unatrag nisam gledao.

 

 

Zatim sam pogledao unaprijed. Prva sljedeća godina koja otprilike tome odgovara je 2028. Te godine, 8. svibnja, pun Mjesec će biti u Svati nakšatri blizu ponoći.

 

 

Ali!

Postoje i drugi uvjeti za mega jogu za obilje. Jedan od njih je da uz Sunce i Mjesec ne smije biti drugih planeta u istom području neba (osim Merkura ili Venere, koji su uvijek blizu Sunca). 2028. godine u smjeru Sunca bit će Mars i Saturn, što se smatra aflikcijom i nepovoljno je.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5