Voli nezaboravno i do kraja: Dama u ovom horoskopskom znaku hipnotiše pogledom!

Voli nezaboravno i do kraja: Dama u ovom horoskopskom znaku hipnotiše pogledom!

10. svibnja 2017. 0 By Admin

2. Karakter

Priroda ličnosti rođenih u znaku Škorpije puna je protivrečnosti, izvor je neugasive borbe strasti i osećanja. Iako je Škorpija detektiv koji njuška po tuđim “skrovištima”, sama ima više tajni nego iko drugi. Njena najizrazitija osobina je suzdržanost, koja osobe rođene u ovom znaku čini pomalo tajanstvenim. Nikada ne dopušta da se prodre u njene najintimnije i najskrivenije sfere, a svoje slabe tačke uspešno krije od drugih. Ono što joj u mnogim slučajevima daje prednost je duboka i snažna intuicija koja joj omogućuje da razluči istinu od laži i da razdvoji zlo i dobro.

 

 

Škorpija ne vapi za masom da bi se potvrdila. Ovaj izdržljivi ratnik u svaki boj ide sam. Na njega se savršeno može primeniti izreka da “male ptice lete u jatu, a velike same”, a Škorpion je i te kako velika ptica. Važnije joj je šta sama ona misli o sebi i svojim delima, nego šta o tome misli okolina.

 

 

Ukoliko proceni da živi među površnim ljudima, ima snagu da se potpuno izdigne i živi sama. Ukoliko niko ne želi da je prati, sama će krenuti da otkriva tajnu smislenosti života i sveta. Može da deluje pomalo odsutno, čak i onda kada sve registruje, zbog stalno prisutnog osećanja da pojavni svet nije kraj.

 

 

Izuzetno je teško udubljivati se u njihov kompleksan, težak i svojeglav karakter. Svet Škorpije intuitivno mogu da naslute samo njihova vodena sabraća Rakovi i Ribe, dok ostalima, po pravilu, izmiču. Škorpije su veoma prisebne i hladnokrvne čak i u najrizičnijim životnim situacijama, jer se uopšte ne boje. U nameri da ostvare neki cilj, ići će do krajnjih, drugima nedostupnih granica, bez preteranog razmišljanja o posledicama.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4