SAMO SE BRE FOLIRAJU: Žene u ovom znaku deluju HLADNO I DALEKO, a na kraju se NAJVIŠE ZALJUBE

SAMO SE BRE FOLIRAJU: Žene u ovom znaku deluju HLADNO I DALEKO, a na kraju se NAJVIŠE ZALJUBE

12. svibnja 2017. 0 By Admin

Mnogim muškarcima je ona teško dokučiva… Muči ih njena rezervisanost i hladnoća… ali to je samo prekrivač ekstremno snažnih emocija. Potreban joj je muškarac koji će je razumeti i koji će podstaći iskazivanje svih onih silnih emocija koji kovitlaju njenom dušom.

 

Ona je Saturnova kći, odgovorna, konzervativnih shvatanja, stidi se da pokaže svoju uzavrelu prirodu… Kada joj otkrijete “žicu” lako varniči. Ponekad možete samo pokretom zapaliti njenu vatru milovanjem, i to neće biti tinjajući plamičak već podivljali požar… Takva je ona. Dok je mlada preterano je stroga prema sebi i svojim instiktima, pa tako postiskuje svoju veliku senzualnost. Sa godinama omekša i popušta svoje kočnice. Veoma je odana – teško zaboravlja svoju veliku ljubav, ali nikada ne oprašta laž i prevaru.

 

Mnogi muškarci će doći i proći, ali onaj za koga se ova dama odluči mora biti “onaj pravi” da bi ljubav trajala zauvek. Brak je sveto obećanje u očima ove žene i ona će dati sve od sebe da bude dobra supruga i brižna majka. Za svoju decu je uvek spremna da se žrtvuje koliko god je to potrebno.

 

Žena rodjena u znaku Jarca deluje zakopčano. U stvari ona ne želi da upropasti sliku koju su o njoj stvorili njeni roditelji, okruženje, uopšte sredina. Veza sa obično starijim muškarcem, koja se uglavnom dešava u ranoj mladosti upoznaje je sa svetom odraslih gde se ona na sopstveno iznenadjenje jako dobro snalazi. Ovo su vešte i talentovane za seks žene, razvijenih čula, posebno posle hedonističkih užitaka, večera uz vino i tome sl. U zrelom dobu obično preko posla uleće u seksualne afere.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4