SAMO SE BRE FOLIRAJU: Žene u ovom znaku deluju HLADNO I DALEKO, a na kraju se NAJVIŠE ZALJUBE

SAMO SE BRE FOLIRAJU: Žene u ovom znaku deluju HLADNO I DALEKO, a na kraju se NAJVIŠE ZALJUBE

12. svibnja 2017. 0 By Admin

Ako u bioskopu sretnete razvodnicu koja ide ispred vas uspravnim, elegantnim i maestralnim hodom kao da je krunisana glava i to na vas ostavi takav utisak da joj se i nehotice naklonite kad vas dovede do vašeg mesta – najverovatnije ste imali posla sa Jarcem. U znaku njenog gesla “ja dominiram” može vam se lako desiti da je sretnete kao direktora fabrike u kojoj ste dobili nameštenje, glavnu urednicu u izdavačkoj kući kojoj nudite vaš prvi roman ili primarijusa kojem ste se obratili radi pregleda.

 

 

Ni u jednom od gornjih slučajeva nemojte brinuti – u dobrim ste rukama. Sa istom ozbiljnošću, ambicijom i istrajnošću s kojom se posvećuje svojoj karijeri, žena Jarac se posvećuje i svemu ostalom. Ne zanima je ništa što je frivolno. Ne prati modu, jer bi njena potreba za autonomijom stradala pred bilo cijim i bilo kakvim diktatom. Za sebe želi samo ono što zaslužuje, znači vrhunski kvalitet u svemu, a ovo se odnosi i na odevanje.

 

 

S takvim premisama, paradoksalno žena Jarac uglavnom je izuzetno elegantna. Možete je sresti u jakni od tvida staroj dvadeset godina prema kojoj vaš novi sako za koji su zalegle vaše dve plate izgleda kao krpa, ili u ne baš najnovijoj maloj crnoj haljini uz koju nonšalantno nosi tašnu skuplju od nakita svih prisutnih. Deo tela koji Jarac simbolizuje jeste kičmeni stub – otud kraljevsko držanje i često tendencija ka vrtoglavim izrezima na jako lepim leđima.

 

 

srbijadanas.com

Stranice: 1 2 3 4